autor:

KatrinC

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi de biscuiti

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2011

Ingrediente
- 250 g biscuiti (eu am folosit din ovaz), - 100 g unt, - 100 g nuci, - 3 lingurite cacao, - scortisoara, - stafide, - mac, - fulgi de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Untul moale (de la temperatura camerei) se freaca cu cele 3 lingurite de cacao. Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine cu amestecul de mai sus pana se incorporeaza de-a binelea. Se adauga nucile maruntite fin, un praf de scortisoara, stafidele. Se formeaza bilute si se tavalesc prin mac sau fulgi de cocos. Se pun intr-un vas acoperit cu folie alimentara si se dau la frigider pentru citeva ore. Este o combinatie perfecta la ceai sau cafea.
Untul moale (de la temperatura camerei) se freaca cu cele 3 lingurite de cacao. Biscuitii se maruntesc si se amesteca bine cu amestecul de mai sus pan
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
briosa uriasa

briosa uriasa

Se mixeaza untul cu ouale si iaurturile,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt,stafidele,ciocolata

6 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Vin si eu sa servesc vre-o doi poate trei, hi,hi bulgarasi...yumi,yumi ca tare buni mai sant. *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • - 250 g biscuiti (eu am folosit din ovaz)
  • - 100 g unt
  • - 100 g nuci
  • - 3 lingurite cacao
  • - scortisoara
  • - stafide
  • - mac
  • - fulgi de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Croissante cu crenvursti

Croissante cu crenvursti

Se incepe cu a freca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Din faina, apa, ulei, drojdia lichefiata,

1 vot    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Budinca cu cartofi si piept de porc afumat

Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ouale fierte la fel se taie felii. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit. 2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Vin si eu sa servesc vre-o doi poate trei, hi,hi bulgarasi...yumi,yumi ca tare buni mai sant. *****

Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Procedezi asa Intr-o cratita mai mare se pun toate ingredientele si se fierb cateva minute,se lasa sa se raceasca apoi se framanta

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu branza de vaci

Cozonac cu branza de vaci

Pentru aluat: Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina, si am lasat-o la crescut aprox.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje