autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi frantuzesti

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Ingrediente
80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu crema de iaurt si caise

Tarta cu crema de iaurt si caise

Blat: Intr-un bol punem ouale si le mixam spuma impreuna cu zaharul pana se albesc. Incorporam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Invartita cu mere