autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi frantuzesti

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Ingrediente
80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

Aluatul: Intr-un bol amestecati faina cu sarea. Puneti untul intr-un robot sau mixer si amestecati

26 voturi    6 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Jeleu de cirese