Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007
Ingrediente
80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi frantuzesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pisam biscutii cat mai marunt,(acest proces se poate face, folosind un robot de bucatarie). Amestecam
19 voturi
19 comentarii
2h
Ciocolata rupta bucati se pune la topit in frisca incalzita( sa nu fiarba !) pe bain-marie. Cand
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate