Bulgarasi frantuzesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 gr margarina
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 esenta de rom
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra cu vanilie.

Mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta