autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bulgarasi frantuzesti

Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zenovia Bodescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2007

Ingrediente
80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se freaca margarina, se adauga zaharul, ouale intregi, esenta de rom, coaja de lamaie si un praf de sare. Dupa ce se omogenizeaza, se adauga faina si praful de copt.Se fac cu mana mici bulgari (cat o nuca). Se pune pe foc o craticioara cu ulei si se fierb bulgarasii la foc potrivit.Se scot si se pun pe un servetel.Se servesc calzi, pudrati cu mult zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ochelarii bunicii

Ochelarii bunicii

Aluatul il tai in doua foi pe care le mai intind putin cu valatucul dar nu mult. Pe foaia intinsa

11 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Orezul curatat,spalat si scurs,il pun la fiert cu 1-2cesti cu apa,sare si zahar;cand orezul incepe

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina,50 gr zahar,2 oua,1 esenta de rom,coaja de la 1/2 lamaie, gr faina,1 praf de copt,zahar pudra cu vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din dovleac