autor:

sauleanu nina

» » Retete de post

Bulgari din conopida

Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1 conopida cca 1 kg, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet sau 2 feli de paine, 2 sau 3 oua, piper, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie conopida in buchetele, se spala si se fierbe cca 20 min.

Se scoate din apa, se raceste si se zdrobeste cu o furculita pana cand nu mai sunt bucati mari.

Se adauga pesmetul, condimentele ,verdeata si apoi cele 2 sau 3 oua.

Se fac bulgari mici si se prajesc usor in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Orez cu legume

Orez cu legume

Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie punem ulei si sotam usor ceapa. Adaugam

9 voturi    4 comentarii
30 min
Retete de post
Cornulete cu gem&nuca de post

Cornulete cu gem&nuca de post

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la crescut 1h. Se imparte aluatul in

43 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida cca 1 kg
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet sau 2 feli de paine
  • 2 sau 3 oua
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de sauleanu nina
Paine nedospita (azima)

Paine nedospita (azima)

Se pune faina intr-un vas de plastic, se adauga sare, zahar, bicarbonat si se omogenizeaza. Se

4 voturi    5 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Prajitura cu visine, caise si ananas