Se taie conopida in buchetele, se spala si se fierbe cca 20 min.
Se scoate din apa, se raceste si se zdrobeste cu o furculita pana cand nu mai sunt bucati mari.
Se adauga pesmetul, condimentele ,verdeata si apoi cele 2 sau 3 oua.
Se fac bulgari mici si se prajesc usor in ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii