autor:

sauleanu nina

» » Retete de post

Bulgari din conopida

Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sauleanu nina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2012

Ingrediente
1 conopida cca 1 kg, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet sau 2 feli de paine, 2 sau 3 oua, piper, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie conopida in buchetele, se spala si se fierbe cca 20 min.

Se scoate din apa, se raceste si se zdrobeste cu o furculita pana cand nu mai sunt bucati mari.

Se adauga pesmetul, condimentele ,verdeata si apoi cele 2 sau 3 oua.

Se fac bulgari mici si se prajesc usor in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Sarmalute in foi de vita de post

Sarmalute in foi de vita de post

Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine

27 voturi    11 comentarii
2h 15 min
Retete de post
Placinta cu gem de gutui

Placinta cu gem de gutui

Se formeaza coca din faina, drojdie, apa si ulei, sare. Puteti sa nu faceti maia, pur si simplu formati

9 voturi    9 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida cca 1 kg
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet sau 2 feli de paine
  • 2 sau 3 oua
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de sauleanu nina
Paine nedospita (azima)

Paine nedospita (azima)

Se pune faina intr-un vas de plastic, se adauga sare, zahar, bicarbonat si se omogenizeaza. Se

4 voturi    5 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA