Stiu ca este perioada in care orice gospodina isi umple camara cu bunatati.
Stiu ca este perioada in care orice gospodina isi umple camara cu bunatati.
Stiu ca fiecare are reteta ei, mostenita sau nu, cu care nu da gres.
Nu am pretentia ca detin reteta perfecta. Vreau doar sa v-o impartasesc pe a mea.
Culegi rosiile din gradina, apoi le speli bine si le tai felii.
Dai rosiile prin masina speciala si obtii cca 10 l de suc.
Pui sucul la fiert, intr-o oala suficient de mare, la foc mic.
Lasi sa fiarba cca. 90 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand dispare spuma.
Adaugi sarea si il lasi sa mai fiarba inca 15 minute.
Torni bulionul in sticle, le astupi si le lasi la dunst uscat ( intre paturi) pentru 24 de ore.
Etichetezi si asezi in camara pentru la iarna.
Intr-un sfert din cantitatea de bulion eu am mai adaugat odata cu sarea si 5 lgt de oregano. Are un gust bun si il voi folosi la sosuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii