Cat este calda mamaliga se modeleaza sub forma de bile,se umple fiecare bila cu 100 de grame de branza de burduf.Se asaza pe o tava si se aplatizeaza f.putin deasupra.
Intr-o tigaie se pue 50gr. de unt sa se topeasca,dupa care se pune smantana si branza gorgonzola.Se lasa sa se topeasca branza si scada putin pana se leaga sosul.Se condimenteaza cu sare,piper alb,zahar,suc de lamaie si nucsoara.
Restul de unt se pune la topit,in el se pun bucatile de kaizer si carnati taiate subtire.Se rumenesc,iar la sfarsit se sting cu vin.
Tava cu bulz se introduce la cuptor,sa se topeasca branza.
Servirea:
Pe farfurie se asaza bulzul,peste el se pune sosul din smantana si gorgonzola.La sfarsit se presoara kaizerul si carnaciorii crocanti.
Se serveste ca gustare calda.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii