Se prepara o mamaliga mai moale din apa,sare,ulei si malai. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza cu lingura uniform un strat de mamaliga, se adauga casul de oaie dat pe razatoare si baconul (rumenit in prealabil), se mai adauga un strat de mamaliga,branza de burduf si bacon si apoi inca un strat de mamaliga. Peste ultimul strat de mamaliga se presarara cascavalul afumat(dat pe razatoare) si se da la cuptorul incins pt cca 20 min.Se serveste cald cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii