autor:

Alexanca

» » Aperitive

Bulz ciobanesc

Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2012

Ingrediente
malai, ulei, apa, sare, 200g bacon afumat, 200g cas de oaie, 200g branza de burduf, 150g cascaval afumat, unt, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga mai moale din apa,sare,ulei si malai. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza cu lingura uniform un strat de mamaliga, se adauga casul de oaie dat pe razatoare si baconul (rumenit in prealabil), se mai adauga un strat de mamaliga,branza de burduf si bacon si apoi inca un strat de mamaliga. Peste ultimul strat de mamaliga se presarara cascavalul afumat(dat pe razatoare) si se da la cuptorul incins pt cca 20 min.Se serveste cald cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ciobanesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Punem aluatul la dezghetat cu o seara inainte de a face placinta. Framantam branza cu mana si o

3 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Vinete cu sos tomat si feta

Vinete cu sos tomat si feta

sunt foarte bune pentru aperitiv rece 1 portie 4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji

8 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • xtyna

    xtyna (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2012

    imi lasa gura apa.........

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2012

    Multumesc!

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2012

    Arata bine! Eu mai pun langa "mingea" pe care o formez din mamaliga umpluta cu branza de burduf, si pe care o pun la copt pe gratar si un carnat proaspat, si o slanina "trasa" pe gratar, alaturi de o ceapa, la fel, fripta la gratar! Oricum bravo pentru reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • malai
  • ulei
  • apa
  • sare
  • 200g bacon afumat
  • 200g cas de oaie
  • 200g branza de burduf
  • 150g cascaval afumat
  • unt
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Alexanca
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul

51 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pizza rasfatata

Pizza rasfatata

Intr-un castron se amesteca sarea cu faina,separat se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga uleiul

33 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

xtyna (Chef de cuisine)

imi lasa gura apa.........

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute