Burger de curcan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Burger de curcan

Ingrediente

  • 500 gr piept de curcan
  • 1 ou
  • 30 gr parmesan
  • 70 gr morvov
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita.

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano, dupa gust.

Compozitia se lasa apoi la frigider minim 30 minute.

Se imparte compozitia in patru si se modeleaza burgerii. Din cand in cand umezeste-ti degetele, pentru ca burgerii sa nu se lipeasca de mana sau de farfurie. Eu nu am folosit deloc faina.

Se incinge gratarul bine si se lasa la copt aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca si apoi se asambleaza burgerii, dupa preferinta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor