Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita.
Se condimenteaza cu sare, piper si oregano, dupa gust.
Compozitia se lasa apoi la frigider minim 30 minute.
Se imparte compozitia in patru si se modeleaza burgerii. Din cand in cand umezeste-ti degetele, pentru ca burgerii sa nu se lipeasca de mana sau de farfurie. Eu nu am folosit deloc faina.
Se incinge gratarul bine si se lasa la copt aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca si apoi se asambleaza burgerii, dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii