Carnea tocata se framanta cu sare si piper, cu mainile umede se formeaza chiftele mari, care se ung cu unt si se pun pe gratar, cate 3 minute pe ambele parti;
Chiflele se taie in doua locuri, dar sa ramana in mijloc o felie groasa de 1 cm;
Rosiile se taie felii, se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu otet;
Etajul inferior de paine se unge cu 1 lingura de maioneza, se aseaza salata, carne si deasupra felii de rosii. deasupra se toarna ketchup si se acopera cu etajul din mijloc;
Se taie cubulete jumatatea de avocado, se pune in a doua jumate de chifla, se pune salata, rucola, a doua chiftea, rosii si un pic de ketchup;
Se acopera cu partea de sus a chiflei. Pentru transport ii invelim in foi de aluminiu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii