1. Într-o tigaita, se Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul si se prajesc,
amestecând des, 5 minute sau pâna când ceapa se rumeneste usor. Se masoara 1/2 cana din amestecul de ghimbir si se pune Într-un castron mare.
2. În restul de amestec din tigaie se pune ardeiul gras si se prajesc 4 minute sau pâna când este crocant-fraged. Se adauga 1 lingurita de praf de curry si se prajesc 1 minut. Se adauga sucul de rosii si 2 linguri de chutney; se pun la fiert 1 minut.
3. La amestecul de ghimbir cu ceapa pus in castronul mare se adauga restul de 1/2 lingurita de praf de curry, 2 linguri de chutney, curcanul, iaurtul, frunzele de coriandru, pâinea farâmitata si sarea. Se imparte amestecul În 4 burgeri.
4. Se Încalzeste gratarul În prealabil. Se frig burgerii la 15 cm de flacara, 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pâna sunt gata. Burgerii se servesc cu amestecul de ardei deasupra.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii