Intr-un bol puneti toate ingredientele mentionate mai sus, cu exceptia chiflelor sau pitei, si amestecati bine.
Din compozitia rezultate formati 4 chiftele de dimensiunile unui burger (forme ovale de aproximativ 12 x 8 cm), ungeti-le cu ulei de masline si dati la foc iute, pe gratar, timp de 10 - 12 minute sau pana se patrund bine, intorcand o singura data.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii