In primul rand, ne ocupam de piept.
In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga zeama de lamaie, uleiul; se amesteca bine, se acopera bolul si se lasa la frigider 1 h, dar ideal ar fi pana a doua zi.
Se pune carnea pe gratarul incins, iar dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe o farfurie.
Pe fiecare lipie, se pune cate 1 lingura cu iaurt sau sos, apoi fasii de piept, varza taiata fin, cascaval ras, rosii cubulete, castraveti cubulete, fasole clatita cu apa rece si bine scursa. Se ruleaza lipia, aducand marginile in interior.
Pe farfurie, se pun din ingrediente ramase, lipia taiata pe diagonala, apoi se serveste cu orice sos doreste fiecare.
Sfat: Lipia pentru a se rula usor, se incalzeste putin, intr-o tigaie, pe ambele parti.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii