Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Burrito

Ingrediente

  • lipii
  • 1 piept de pui
  • condimente pentru pui
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/4 varza verde
  • 1-2 rosii, depinde de marime
  • 2 castraveti
  • 1 cutie cu boabe de fasole neagra
  • iaurt sau sos de usturoi cu maioneza (dupa preferinta)
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga zeama de lamaie, uleiul; se amesteca bine, se acopera bolul si se lasa la frigider 1 h, dar ideal ar fi pana a doua zi.

Se pune carnea pe gratarul incins, iar dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe o farfurie.

Pe fiecare lipie, se pune cate 1 lingura cu iaurt sau sos, apoi fasii de piept, varza taiata fin, cascaval ras, rosii cubulete, castraveti cubulete, fasole clatita cu apa rece si bine scursa. Se ruleaza lipia, aducand marginile in interior.

Pe farfurie, se pun din ingrediente ramase, lipia taiata pe diagonala, apoi se serveste cu orice sos doreste fiecare.

Sfat: Lipia pentru a se rula usor, se incalzeste putin, intr-o tigaie, pe ambele parti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure