Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Burrito

Ingrediente

  • lipii
  • 1 piept de pui
  • condimente pentru pui
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/4 varza verde
  • 1-2 rosii, depinde de marime
  • 2 castraveti
  • 1 cutie cu boabe de fasole neagra
  • iaurt sau sos de usturoi cu maioneza (dupa preferinta)
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga zeama de lamaie, uleiul; se amesteca bine, se acopera bolul si se lasa la frigider 1 h, dar ideal ar fi pana a doua zi.

Se pune carnea pe gratarul incins, iar dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe o farfurie.

Pe fiecare lipie, se pune cate 1 lingura cu iaurt sau sos, apoi fasii de piept, varza taiata fin, cascaval ras, rosii cubulete, castraveti cubulete, fasole clatita cu apa rece si bine scursa. Se ruleaza lipia, aducand marginile in interior.

Pe farfurie, se pun din ingrediente ramase, lipia taiata pe diagonala, apoi se serveste cu orice sos doreste fiecare.

Sfat: Lipia pentru a se rula usor, se incalzeste putin, intr-o tigaie, pe ambele parti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor