Button cookies

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Button cookies

Ingrediente

  • 250g unt
  • 75g zahar
  • 35g faina de orez
  • 335g faina

Mod de preparare

Untul si zaharul se mixeaza bine apoi se adauga faina. Se framanta aluatul,se intinde o foaie mai groasa (1cm). Cu un pahar mai mic,taiati discuri si mutati-le in tavi tapetate cu hartie de copt.Cu dopul unei sticle apasati in centrul fiecarui disc,sa creati o adancitura.Gaurile nasturilor se fac cu o scobitoare. Pentru margini puteti folosii tot scobitoareasau o furculita.

Presarati zahar peste biscuiti si dai la cuptor pentu 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise