autor:

Fara foto

» » Aperitive

Buturugi de dovlecei

Autor: anka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
4 dovlecei potriviti, 3 cepe, 1 ardei gras rosu, 2 rosii, 5 catei de usturoi, 200 gr kaizer, 150 gr cascaval ras, 1 lingura unt, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia un dovlecel si se curata si se taie cubulete mici, ceilalti se taie in jumatate si se scobesc cu o lingurita in mijloc. Se caleste ceapa cu ardeiul si usturoiul zdrobit. Se adauga kaiserul taiat suvite mici, dovlecelul si rosiile taiate, condimentele si putina vegeta (optional putin patrunjel tocat marunt) si se lasa sa se caleasca bine. Cu compozitia obtinuta se umplu dovleceii, se pune cascavalul ras, deasupra se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor timp de 30 min. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Buturugi de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA

SALATA FOARTE PICANTA

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se

8 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive
Ciuperci Paris umplute

Ciuperci Paris umplute

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã

8 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv cu cabanos