Se ia un dovlecel si se curata si se taie cubulete mici, ceilalti se taie in jumatate si se scobesc cu o lingurita in mijloc. Se caleste ceapa cu ardeiul si usturoiul zdrobit. Se adauga kaiserul taiat suvite mici, dovlecelul si rosiile taiate, condimentele si putina vegeta (optional putin patrunjel tocat marunt) si se lasa sa se caleasca bine. Cu compozitia obtinuta se umplu dovleceii, se pune cascavalul ras, deasupra se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor timp de 30 min. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii