Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si se inchide cu o scobitoare. Se bate oul cu laptele sare si se da deoparte.
Se da carnea prin faina ,prin ou iar apoi prin pesmet apasand bine cu mana.
Taina: in pesmet am adaugat un amestec de seminte de pin si fistic verde macinate, care prin prajeala da un aspect deosebit.
Se pun in ulei si se prajesc la foc potrivit fara a le arde pe toate partile.
Va garantez ca copiii vor fi foarte incintati. Va doresc pofta buna!!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii