autor:

vera

» » Fripturi

Buzunare 'captusite'

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
-4 felii de carne de vitel mai frageda, -4 felii de sunca de praga, -4 felii de cascaval, -sare,piper, -uei pt prajit, -faina,pesmet,1 ou,2-3 linguri lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si se inchide cu o scobitoare. Se bate oul cu laptele sare si se da deoparte.



Se da carnea prin faina ,prin ou iar apoi prin pesmet apasand bine cu mana.



Taina: in pesmet am adaugat un amestec de seminte de pin si fistic verde macinate, care prin prajeala da un aspect deosebit.



Se pun in ulei si se prajesc la foc potrivit fara a le arde pe toate partile.



Va garantez ca copiii vor fi foarte incintati. Va doresc pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare 'captusite'" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

8 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Fetele mele adora aceste ''buzunare'' defapt a fost ideea lor sa le chem asa,iar carnea de vitel poate fii inlocuita ft bine cu carne de pui sau curcan:)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Arata bine...Eu introduc in buzunarel si putina branza topita sau cascaval...

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Frumoasa reteta, pe gustul meu!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Arata bine si cred ca e o mancare gustoasa si satioasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • -4 felii de carne de vitel mai frageda
  • -4 felii de sunca de praga
  • -4 felii de cascaval
  • -sare,piper
  • -uei pt prajit
  • -faina,pesmet,1 ou,2-3 linguri lapte,

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Fetele mele adora aceste ''buzunare'' defapt a fost ideea lor sa le chem asa,iar carnea de vitel poate fii inlocuita ft bine cu carne de pui sau curcan:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina