autor:

maryelena

» » Mancaruri cu peste

C rap la cuptor cu usturoi

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
2kg crap, 12kg rosii, 1pahar ulei, 1 lamaie, 3-4linguri vin, usturoi, cimbru, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa 1 ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se adauga boabe de piper, usturoi, felii de lamaie curatata de coaja, cimbru. Se toarna pe deasupra uleiul si rosiile taiate felii. Se baga la cuptor. Cand este aproape gata, se stropeste cu putin vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "C rap la cuptor cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • bucatar amator , 08 februarie 2009

    Reteta este interesanta si pare gustoasa, dar totusi, 12 (douasprezece) kilograme de rosii nu e cam mult pentru 2 kilograme de peste?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2kg crap
  • 12kg rosii
  • 1pahar ulei
  • 1 lamaie
  • 3-4linguri vin
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

bucatar amator

Reteta este interesanta si pare gustoasa, dar totusi, 12 (douasprezece) kilograme de rosii nu e cam mult pentru 2 kilograme de peste?

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu mamaliguta