autor:

paviasi

» » Aperitive

Caciamac

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
Pt, 10 persoane, Malai 0,300kg, Ulei 0,050 L, Unt 0,050kg, Branza de oi 1,000kg, Cartofi 1,000, Oua 12 bucati, Iaurt 1,000kg, Sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:
Cartofii se spala si se curata,se pun la fiert taiati cuburi
Se pune apa la fiert intr-un ceaun mai mare,se sareaza,se adauga untul in apa.
Preparare:
Dupa ce au fiert cartofii,se zdrobesc si se pun in apa fiarta de mamaliga.Apa in care au fiert cartofii se lasa pe foc,sa fie fierbinte.
Se face mamaliga,daca este nevoie se pune apa in care au fiert cartofii,se sparg 2 oua in mamaliga si se amesteca vartos
Cand este gata se imparte in 10 portii,pe fiecare mamaliga se pune cate un ou prajit,branza(100gr) si iaurt.
Acest preparat din Muntenegru il puteti gasi in diverse variante in tarile din jur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caciamac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite umplute cu pastă de somon

Clătite umplute cu pastă de somon

Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Melcisori cu spanac si branza

Melcisori cu spanac si branza

Preparam prima data aluatul . Incalzim laptele putin si dizolvam in el drojdia . Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Foarte interesanta reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pt
  • 10 persoane
  • Malai 0,300kg
  • Ulei 0,050 L
  • Unt 0,050kg
  • Branza de oi 1,000kg
  • Cartofi 1,000
  • Oua 12 bucati
  • Iaurt 1,000kg
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza