autor:

paviasi

» » Aperitive

Caciamac

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
Pt, 10 persoane, Malai 0,300kg, Ulei 0,050 L, Unt 0,050kg, Branza de oi 1,000kg, Cartofi 1,000, Oua 12 bucati, Iaurt 1,000kg, Sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:
Cartofii se spala si se curata,se pun la fiert taiati cuburi
Se pune apa la fiert intr-un ceaun mai mare,se sareaza,se adauga untul in apa.
Preparare:
Dupa ce au fiert cartofii,se zdrobesc si se pun in apa fiarta de mamaliga.Apa in care au fiert cartofii se lasa pe foc,sa fie fierbinte.
Se face mamaliga,daca este nevoie se pune apa in care au fiert cartofii,se sparg 2 oua in mamaliga si se amesteca vartos
Cand este gata se imparte in 10 portii,pe fiecare mamaliga se pune cate un ou prajit,branza(100gr) si iaurt.
Acest preparat din Muntenegru il puteti gasi in diverse variante in tarile din jur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caciamac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Balmos ca in Maramures

Balmos ca in Maramures

Balmosul traditional din Maramures se face la ceaun, afara, in curtea casei, dar se poate realiza

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Foarte interesanta reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pt
  • 10 persoane
  • Malai 0,300kg
  • Ulei 0,050 L
  • Unt 0,050kg
  • Branza de oi 1,000kg
  • Cartofi 1,000
  • Oua 12 bucati
  • Iaurt 1,000kg
  • Sare,

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi noi cu brinza telemea si rosii