CAFE GLACE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
CAFE  GLACE

Ingrediente

  • 750 ml lapte
  • 300 ml cafea concentrata
  • 300 g zahar
  • 300 g frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Se fac la filtru 300 ml de cafea concentrata;

Se fierbe laptele cu putina vanilie. Se da la o parte;

Se adauga cafeaua si zaharul si se amesteca pana ce se topeste zaharul;

Dupa ce s-a racit bine, se adauga frisca proaspata, nebatuta. Se pune compozitia in vas si se amesteca;

Se serveste indata ce este gata, in cesti sau in pahare, punand deasupra putina frisca batuta cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise