CAFE GLACE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
CAFE  GLACE

Ingrediente

  • 750 ml lapte
  • 300 ml cafea concentrata
  • 300 g zahar
  • 300 g frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Se fac la filtru 300 ml de cafea concentrata;

Se fierbe laptele cu putina vanilie. Se da la o parte;

Se adauga cafeaua si zaharul si se amesteca pana ce se topeste zaharul;

Dupa ce s-a racit bine, se adauga frisca proaspata, nebatuta. Se pune compozitia in vas si se amesteca;

Se serveste indata ce este gata, in cesti sau in pahare, punand deasupra putina frisca batuta cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise