Ingrediente
Cachaça, 2-3 linguri zahãr galben pudrã, gheatã mãcinatã, 1/2 lima, 3-4 cãpsuni
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
7 voturi
Mod de preparare
Cachaça este o bãuturã spirtuasã, tipic brazilianã fãcutã din trestie de zahãr, data trecutã am fãcut Cipirinha bazã, dar dupã cum am zis, merge si cu rom sau lichior... în Portugalia se face, si cu vodka si se numeste "Morangoska" (morango = cãpsuni) se gãseste in toate barurile si restaurantele de pe plajã, si nu numai...
Inrt-un pahar se piseazã jumate de lima verde tocatã, cãpsunile tãiate si zahãrul, bine.
Deasupra se pune gheata mãcinatã, pânã umple paharul, toarnã Cachaça, si... uitati de stress :)
Vacantã plãcutã!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
Suna tentant.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
Waw ! ce delicateta, ai preparat acolo...*****
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
O bautura exotica!