Incalziti inainte cuptorul. Luati patru forme mai mici si rezistente la foc, si ungeti-le cu unt. Pastrati 4 caise. Celorlalte scoateti-le samburii si taiati-le in felii. Asezati-le in forme de jur-imprejur.
Scoateti samburii si din celelalte 4 caise, si taiati-le in bucati. Puneti-le in vasul unui mixer, impreuna cu zaharul, nucile sau migdalele macinate si restul de unt topit. Taiati batoanele de vanilie pe lung si scobiti micile bobite din ele, punandu-le in compozitie. Porniti mixerul pana cand compozitia devine omogena. impartiti-o egal, in forme, peste caisele crude si varati formele in cuptorul incins pentru 20 de minute. Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii