Se curata merele de coaja si se taie in 4.Le punem intr-o craticioara cu putina apa si cu o lingura de zahar si le asezam pe foc. Cand merele sant fierte pe jumatate adaugam caisele jumatati si mai adaugam o lingura de zahar,lasam sa scada siropul.Intr-un vas rezistent la foc asezam merele apoi caisele . Batem albusul spuma cu o lingura de zahar. Optional se pot adauga arome dupa gust peste fructe.Turnam spuma peste fructe si o nvelam cu lama unui cutit,putem face un desen decorativ sau ornam dupa fantezie,se presara putin zahar si dam la cuptor pana se rumeneste usor .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii