autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CAISE SI MERE IN ALBUS

Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LIVIA RUS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
8caise,500g mere,2-3 linguri zahar,2 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

45 voturi

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se taie in 4.Le punem intr-o craticioara cu putina apa si cu o lingura de zahar si le asezam pe foc. Cand merele sant fierte pe jumatate adaugam caisele jumatati si mai adaugam o lingura de zahar,lasam sa scada siropul.Intr-un vas rezistent la foc asezam merele apoi caisele . Batem albusul spuma cu o lingura de zahar. Optional se pot adauga arome dupa gust peste fructe.Turnam spuma peste fructe si o nvelam cu lama unui cutit,putem face un desen decorativ sau ornam dupa fantezie,se presara putin zahar si dam la cuptor pana se rumeneste usor .
Daca ti-a placut reteta noastra "CAISE SI MERE IN ALBUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite Banatene

Clatite Banatene

Se prepara clatitele dupa metoda clasica,nici nu e cazul sa mai scriu modul de preparare,toata lumea

36 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu merisoare

Cheesecake cu merisoare

Intr-o craticioara topim untul si pana se raceste putin, maruntim biscuitii la robot pana se faramiteaza,

2 voturi    1 comentariu
6h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

45 voturi

Ingrediente

  • 8caise,500g mere,2-3 linguri zahar,2 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de LIVIA RUS
TORT DE CAPSUNI

TORT DE CAPSUNI

Se freaca galbenusurile cu zaharul si apa minerala pana se obtine o spuma, adaugam faina treptat,incorporam

38 voturi    3 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu ciocolata si prune uscate