se sfarama blatul de tort intr-un castron,se pune gemul si se amesteca.Cand s-a format o coca nu foarte foarte moale,se iau bucatele de "coca" si se formeaza niste bilute de marimea unei mingi de ping pong..dintr-un aluat ar trebui sa obtineti cam 30 bilute care se baga la frigider cam jumatate ora..
intre timp se toteste la bain marie ciocolata si se lasa....scoatem bilutele din frigider si introducem in mijlocul fiecareia un betisor dupa care inmuiem biluta in ciocolata,o scurgem putin apoi presaram pe deasupra cocos sau bomboane cip sa nuca macinata...ar fi bine sa aveti la indemana o bucata de polistilen unde sa infingeti betisoarele pana se usuca biluta

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii