Capul de porc se fierbe impreuna cu soricul si splina. Ficatul se taie in bucati si se opareste. Ceapa se toaca marunt si se caleste in untura. Orezul se fierbe in supa de oase. Dupa ce capul de porc a fiert se desoseaza si se trece carnea prin maisna de tocat, impreuna cu soricul, slina si ficatul. Se amesteca cu orezul , ceapa prajita, sarea si condimentele macinate. Se umplu matele, iar caltabosii rezultati se oparesc timp de 30 de min in apa fierbinte cu temperatura intre 94-95 grade Celsius.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii