autor:

Dachman Laura

» » , Aperitive, Sosuri

Camembert aromat la cuptor

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie, 20 ml vin alb, 1 lingurita thymus, cateva boabe de piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa. Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thymus si boabe de piper. Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.
Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi cu smantana

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

36 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri
Chimichurri

Chimichurri

În afară de ceapa toate ingredientele se toaca foarte marunt. Bucatile de ceapa pot fi un pic mai

1 vot    0 comentarii
20 min
Sosuri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • roxana

    roxana (Chef de cuisine):

    Foarte gustoasa! Imi place mult Camembert, dar nu am mai gatit pana acum! Felicitari!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

    Gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Un deliciu...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Interesanta reteta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Cred ca este un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      trebuie sa fie tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • roata (250 gr) de branza Camembert
  • cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thymus
  • cateva boabe de piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ou invelit in somon afumat si sos de branza