autor:

Dachman Laura

» » , Aperitive, Sosuri

Camembert aromat la cuptor

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2009

Ingrediente
roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie, 20 ml vin alb, 1 lingurita thymus, cateva boabe de piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa. Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thymus si boabe de piper. Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.
Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
SOS DE HREAN

SOS DE HREAN

Se prepara un sos alb din faina,ulei si lapte;cind e gata,se ia de pe foc si se pune imediat smintina,

2 voturi    1 comentariu
2h
Sosuri
Muschi de vita in sos rosu

Muschi de vita in sos rosu

Incinge uleiul intr-o cratita si prajeste carnea pe toate partile pana cand s-a rumenit.Scoate carnea,

8 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • roxana

    roxana (Chef de cuisine):

    Foarte gustoasa! Imi place mult Camembert, dar nu am mai gatit pana acum! Felicitari!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

    Gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Un deliciu...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Interesanta reteta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Cred ca este un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      trebuie sa fie tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • roata (250 gr) de branza Camembert
  • cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thymus
  • cateva boabe de piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de usturoi 2