autor:

Alice85

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Canelones.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
avem nevoie pentru a face aceasta reteta de: 12 foi de pasta de diametrul 4/4 cm,bechamel,si compozitie pt umplut foile . compozitia:o facem cu,300 gr de carne tocata care sSe prajeste cu jumate de ceapa ,pina se rumeneste. adaugam sare piper, doua linguri bulion dupa care lasam deoparte. Foile:In cazul meu eu le am cumparat de la firma el pavocare le-am bagam in apa fiarta 5 minute apoi le-am scos, scurs si lasate deoparte(trebuie puse fiecare placa separat pentru a nu se lipi una de alta) Bechamelul:intr-o craticioara cu 2-3 linguri cu ulei incins punem 2 linguri cu almidon(sau faina) si invirtim repede pantru a nu se lipi ,dupa care imediat punem lapte(avem nevoie de 1/2 litru) putin cite putin si invirtim ,adaugam delikat si nucsoara(in praf)si lasam la foc mic adaugind din cind in caind lapte pana se ingroasa ca o ciulama.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

23 voturi

Mod de preparare

acum incepem procesul de preparare. punem pe fiecare placa in mijloc cite 1 lingura din compozitie si rulam.In tava de la cuptor adaugam un 1/4 din bechamel si intindem,punem rulourile umplute,deasupra punem cite o lingurita de bulion ,dupa care punem citeva felii de cascaval(eu am pus 6) si restul bechamelului deasupra.bagam la cuptorul incins la 170 grade 30 minute.Pina cind se rumeneste putin deasupra. (optional mie mi-a ramas carne si am pus printre rulouri)
Daca ti-a placut reteta noastra "Canelones." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu branza si speck

Focaccia cu branza si speck

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete cu fructe de mare

Spaghete cu fructe de mare

Pentru inceput, punem la fiert apa pentru paste. Apoi intr-o tigaie cu ulei incins prajim usturoiul

16 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Multumesc de aprecieri Camelia ,Mihaela11 si Dany......

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Delicioasa! Eu am gasit chiar roluri de gata, doar le umpli cu compozitia.In schimb reteta ta e mai buna deoarece foile se pot fierbe mai usor..Rolurile mele trebuie fierte cu foarte multa atentie sa nu se deformeze.Am salvat reteta.Felicitari!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Imi lasa gura apa....

    • Fara foto

      dany , 19 februarie 2010

      e tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Draga dicarmencitta1957 iti multumesc din suflet pentru aprecieri,mi-au ajuns la inima.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Foarte buna reteta cu caneloni.Frumos executata.Draga Alina, nu toata lumea evolueaza si nu toata lumea,poate gati cu ce se gaseste in orice supermarket.Tu sa fii linistita ca are cine sa te aprecieze pentru o reteta buna.Nota 10 cu felicitari si ai votul meu.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      ma bucur ca va place

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Măi, să nu crezi că eu n-am văzut că era un aluat, dar mă întreb cu uimire cum aprobă moderatorii forumului astfel de reţete? Cred că atunci când postezi o reţetă trebuie să fie explicită să înţeleagă toată lumea şi gospodinele începătoare! Despre asta era vorba!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      jajaja m-ai facut sa rid sa sti draga Mariana Scarlat,ai dreptate sunt foi draga ,dar e de inteles nu?doar sunt pe fotografii,hai ca a fost buna .

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Pentru cine nu a inteles:acestea sunt rulouri din aluat ca si la lasanha.Se poate inlocui cimbru cu oregano si la final se pune cascaval ras.Reteta este foarte buna!ai votul meu!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      sunt sper fac parte din categiria lazania ,si eu fac mmmm bune

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Felicitari!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Ori eu am uitat limba română, ori nu mai înţeleg nimic? Ce sunt alea plăci? De tablă, de faianţă, de care? Îmi pare rău, dar cred că vorba de foi de aluat sau ce altceva?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • avem nevoie pentru a face aceasta reteta de: 12 foi de pasta de diametrul 4/4 cm,bechamel,si compozitie pt umplut foile . compozitia:o facem cu,300 gr de carne tocata care sSe prajeste cu jumate de ceapa ,pina se rumeneste. adaugam sare piper, doua linguri bulion dupa care lasam deoparte. Foile:In cazul meu eu le am cumparat de la firma el pavocare le-am bagam in apa fiarta 5 minute apoi le-am scos
  • scurs si lasate deoparte(trebuie puse fiecare placa separat pentru a nu se lipi una de alta) Bechamelul:intr-o craticioara cu 2-3 linguri cu ulei incins punem 2 linguri cu almidon(sau faina) si invirtim repede pantru a nu se lipi ,dupa care imediat punem lapte(avem nevoie de 1/2 litru) putin cite putin si invirtim ,adaugam delikat si nucsoara(in praf)si lasam la foc mic adaugind din cind in caind lapte pana se ingroasa ca o ciulama.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PIZZA PICANTĂ CU CIUPERCI