autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Paste si pizza

Caneloni (paste) cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
6 tuburi caneloni, 1/2 kg banza de vaci, 150 g zahar, un varf de cutit scortisoara, 4 oua, o cana lapte, 100 g unt, 2 linguri zahar pudra, 3 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, 100 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi tuburile de caneloni. Pregatesti umplutura: branza pasata cu zaharul,2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, scortisoara.Umplii caneloni pe care-i asezi in vasul de yena, uns cu unt, presari bucatele de unt, torni sosul:2 oua batute cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Dai la cuptor pana scade sosul.Servesti calde, stropite cu smantana si sos propriu
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni (paste) cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagne rolls

Lasagne rolls

Iubesc lasagne si sosul ragu. E adevarat ca dureaza mult sa prepari sosul ragu, dar aceasta este

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si

5 voturi    6 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 1/2 kg banza de vaci
  • 150 g zahar
  • un varf de cutit scortisoara
  • 4 oua
  • o cana lapte
  • 100 g unt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 100 g smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
PASTA RECE