Fierbi tuburile de caneloni. Pregatesti umplutura: branza pasata cu zaharul,2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, scortisoara.Umplii caneloni pe care-i asezi in vasul de yena, uns cu unt, presari bucatele de unt, torni sosul:2 oua batute cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Dai la cuptor pana scade sosul.Servesti calde, stropite cu smantana si sos propriu

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii