autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Paste si pizza

Caneloni (paste) cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
6 tuburi caneloni, 1/2 kg banza de vaci, 150 g zahar, un varf de cutit scortisoara, 4 oua, o cana lapte, 100 g unt, 2 linguri zahar pudra, 3 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, 100 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi tuburile de caneloni. Pregatesti umplutura: branza pasata cu zaharul,2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, scortisoara.Umplii caneloni pe care-i asezi in vasul de yena, uns cu unt, presari bucatele de unt, torni sosul:2 oua batute cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Dai la cuptor pana scade sosul.Servesti calde, stropite cu smantana si sos propriu
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni (paste) cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si sos alb

Coltunasi cu carne de pui si sos alb

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 1/2 kg banza de vaci
  • 150 g zahar
  • un varf de cutit scortisoara
  • 4 oua
  • o cana lapte
  • 100 g unt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 100 g smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastitio cu carne de vită