autor:

» » Paste si pizza

Cannelloni cu branza si verdeata

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
10 tuburi cannelloni, 350 gr branza de vaci, 2 cepe verzi, marar verde, patrunjel verde, 2 oua, sare, piper, 1 lingura ulei, , Sos bechamel:, , 550 ml lapte, 1 lingura unt, 2 linguri faina, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol punem branza.
Ceapa o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt.
Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper.
Punem si cele doua si amestecam bine.
Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.
Intr-o cratita punem untul la topit.
Adaugam faina si amestecam bine.
Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut.
Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand.
Punem un praf de sare, unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc.
Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul.
Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.

Deasupra presaram putin patrunjel verde.
Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor.
La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta.
Cand sunt gata le scoatem la racorit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Valentina,Lia va multumesc!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    O bunatate ! *****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Tare bine arata...

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

      Floare de col eu nu le oparesc.Daca le faci sos bechamel, sau sos de rosii cand le umpli cu carne, sau orice sos ele se inmoaie si nu mai e nevoie de fierbere!

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Multumesc mult!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      O mancare delicioasa!

    • Floare de colt (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Sunt un deliciu ! Vreau sa stiu daca tu le-ai oparit inainte de a le umple.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 10 tuburi cannelloni
  • 350 gr branza de vaci
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Sos bechamel:
  • 550 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Valentina,Lia va multumesc!

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu legume si carne tocata