autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Cannelloni cu branza si verdeata

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
10 tuburi cannelloni, 350 gr branza de vaci, 2 cepe verzi, marar verde, patrunjel verde, 2 oua, sare, piper, 1 lingura ulei, , Sos bechamel:, , 550 ml lapte, 1 lingura unt, 2 linguri faina, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol punem branza.
Ceapa o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt.
Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper.
Punem si cele doua si amestecam bine.
Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.
Intr-o cratita punem untul la topit.
Adaugam faina si amestecam bine.
Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut.
Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand.
Punem un praf de sare, unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc.
Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul.
Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.

Deasupra presaram putin patrunjel verde.
Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor.
La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta.
Cand sunt gata le scoatem la racorit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusili aromate

Fusili aromate

Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet. Cand sunt aproape gata, intr-un wok

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Lasagna

Lasagna

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Valentina,Lia va multumesc!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    O bunatate ! *****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Tare bine arata...

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

      Floare de col eu nu le oparesc.Daca le faci sos bechamel, sau sos de rosii cand le umpli cu carne, sau orice sos ele se inmoaie si nu mai e nevoie de fierbere!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Multumesc mult!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      O mancare delicioasa!

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

      Sunt un deliciu ! Vreau sa stiu daca tu le-ai oparit inainte de a le umple.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 10 tuburi cannelloni
  • 350 gr branza de vaci
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • Sos bechamel:
  • 550 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Valentina,Lia va multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Salata de paste
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania