autor:

Varadi Silvia

» » Paste si pizza

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
cantitatile sunt pentru 24 de tuburi., 600 gr.carne de manzat, 200 gr.parmezan(eu folosesc mozzarella varianta mai tare)40gr.ulei de masline,20gr.unt+2 luinguri ulei masline, 1 ceapa, piper., sos bechamel:40gr.une+2 linguri ulei masline,60 gr.faina,900 mil.lapte,sare,piper,praf de usturoi, cub delikat vita., o conserva rosii in bulion.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa se innmoaie,apoi se adauga carnea si condimentele si un pahar de apa si se lasa la calit pana scade apa.Apoi se adauga 2-3 linguri sos bechamel si2-3 linguri rase de motzzarella si se omogenizeaza.
Sosul se pregateste astfel:intr-o cratita se pune untul +uleiul sa se topeasca,apoi se adauga faina si treptat laptele incalzit si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase,se adauga condimentele si se lasa sa dea cateva clocote.Sosul de rosii se paseaza si se amesteca cu sare,piper si putin zahat si busuioc pentru aroma.
Se pune la foc o cratita cu apa si sare si se da in clocot,se pun cannelloni la oparit circa 4 miune si se scot apoi intr-un vas cu apa rece.Se umple fiecare tub cu carnea de vita.Eu folosesc o punga taiata la varf,merge mai repede.
Intr-o tava se aseaza jumate din sosul de rosii si jumatate de sos bechamel,se pun tuburile in tava asezate frumos,iar la sfarsit se toarne deasupra restule de sos de rosii si sosul bechamel.Se baga tava la cuptor pentru 30 de minute.Se scoate tava si se rade restul de baraza si se mai da la cuptor 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "CANNELLONI CU CARENE DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne cu sos de rosii si capere

Penne cu sos de rosii si capere

Rosiile proaspete se oparesc timp de cateva secunde in apa fierbinte, dupa care se decojesc si se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghetti cu piept de pui si spanac

Spaghetti cu piept de pui si spanac

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Teo o gospodina pe care o apeciez si o urmaresc

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Delicioasa reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • cantitatile sunt pentru 24 de tuburi.
  • 600 gr.carne de manzat
  • 200 gr.parmezan(eu folosesc mozzarella varianta mai tare)40gr.ulei de masline,20gr.unt+2 luinguri ulei masline
  • 1 ceapa, piper.
  • sos bechamel:40gr.une+2 linguri ulei masline,60 gr.faina,900 mil.lapte,sare,piper,praf de usturoi, cub delikat vita.
  • o conserva rosii in bulion.

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
MACROU LA CUPTOR

MACROU LA CUPTOR

Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza pestele se condimenteaza,se toarna apa si vinul

13 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa reteta...

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu ardei gras si rosii