autor:

Vekas

» » Paste si pizza

CANNELLONI UMPLUTI CU SPANAC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
300 g de spanac congelat,, 2 catei de usturoi,, 2 cepe,, 2 legaturi de busuioc,, 150 g. de nuca,, 300 g. de parmezan,, 6 linguri de ulei de masline,, sare,, 25-30 canneloni (gata preparati),, 750 g. de sos de rosii,, 300 g. de frisca nebatuta,, piper macinat,, 1 lingurita de zahar,, 250 g. de mozzarella,, 1 lingura de unt, maiorana,, frunze de lamaita,, patrunjel verde tocat

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se dezgheata spanacul; se curata 1 ceapa si usturoiul, se spala busuiocul si se amesteca impreuna cu spanacul, cu nuca macinata, cu parmezanul si cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare. Se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se aseaza unul lânga altul, intr-o tava de cuptor, unsa cu unt.
2. Cuptorul se incalzeste la 220* C. Se curata cealalta ceapa, se taie in bucati mici, dupa care se caleste intr-o cantitate mica de ulei. Se adauga rosiile si frisca nebatuta, si se lasa pe cuptor pâna ce sosul scade. Se condimenteaza dupa gust cu sare, maiorana, piper si zahar.
3. Sosul de rosii se toarna peste cannelloni, dupa care acesta se acopera cu mozzarella taiat in cubulete mici si cu untul. Se lasa timp de 45 de minute sa se coaca in cuptorul incins (200* C).
Daca ti-a placut reteta noastra "CANNELLONI UMPLUTI CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Se pun pastele la fiert (orice fel de paste) in apa clocotita cu putina sare. In timp ce pastele

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza
Rulouri Caprese

Rulouri Caprese

Amestecam drojdia cu zaharul si cu jumatate din cantitatea de lapte caldut. Lasam drojdia la crescut

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g de spanac congelat,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 cepe,
  • 2 legaturi de busuioc,
  • 150 g. de nuca,
  • 300 g. de parmezan,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • sare,
  • 25-30 canneloni (gata preparati),
  • 750 g. de sos de rosii,
  • 300 g. de frisca nebatuta,
  • piper macinat,
  • 1 lingurita de zahar,
  • 250 g. de mozzarella,
  • 1 lingura de unt
  • maiorana,
  • frunze de lamaita,
  • patrunjel verde tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
LASAGNA CU CARNE