1. Se dezgheata spanacul; se curata 1 ceapa si usturoiul, se spala busuiocul si se amesteca impreuna cu spanacul, cu nuca macinata, cu parmezanul si cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare. Se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se aseaza unul lânga altul, intr-o tava de cuptor, unsa cu unt.
2. Cuptorul se incalzeste la 220* C. Se curata cealalta ceapa, se taie in bucati mici, dupa care se caleste intr-o cantitate mica de ulei. Se adauga rosiile si frisca nebatuta, si se lasa pe cuptor pâna ce sosul scade. Se condimenteaza dupa gust cu sare, maiorana, piper si zahar.
3. Sosul de rosii se toarna peste cannelloni, dupa care acesta se acopera cu mozzarella taiat in cubulete mici si cu untul. Se lasa timp de 45 de minute sa se coaca in cuptorul incins (200* C).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii