CANNELLONI UMPLUTI CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g de spanac congelat,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 cepe,
  • 2 legaturi de busuioc,
  • 150 g. de nuca,
  • 300 g. de parmezan,
  • 6 linguri de ulei de masline,
  • sare,
  • 25-30 canneloni (gata preparati),
  • 750 g. de sos de rosii,
  • 300 g. de frisca nebatuta,
  • piper macinat,
  • 1 lingurita de zahar,
  • 250 g. de mozzarella,
  • 1 lingura de unt;
  • maiorana,
  • frunze de lamaita,
  • patrunjel verde tocat;

Mod de preparare

1. Se dezgheata spanacul; se curata 1 ceapa si usturoiul, se spala busuiocul si se amesteca impreuna cu spanacul, cu nuca macinata, cu parmezanul si cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare. Se umplu cannelloni cu aceasta compozitie, se aseaza unul lânga altul, intr-o tava de cuptor, unsa cu unt.

2. Cuptorul se incalzeste la 220* C. Se curata cealalta ceapa, se taie in bucati mici, dupa care se caleste intr-o cantitate mica de ulei. Se adauga rosiile si frisca nebatuta, si se lasa pe cuptor pâna ce sosul scade. Se condimenteaza dupa gust cu sare, maiorana, piper si zahar.

3. Sosul de rosii se toarna peste cannelloni, dupa care acesta se acopera cu mozzarella taiat in cubulete mici si cu untul. Se lasa timp de 45 de minute sa se coaca in cuptorul incins (200* C).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor