autor:

In bucataria vesela

» » Paste si pizza

Canneloni cu ricota si spanac

Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 septembrie 2012

Ingrediente
30 gr unt, 100 gr parmezan, sare dupa gust, 300 gr paste canneloni, 400 gr spanac, 200 ml sos bechamel, 300 gr ricota, 1 galbenus, 1 varf nucsoara si piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Spanacul il curatam, spalam si taiem in fasai mai mici pe latime.
Intr-o cratita punem untul, lasam sa se topeasca si apoi adaugam spanacul pe care il calim putin.
Adaugam ricota, galbenusul de ou, un praf de nucsoara, saram si piperam dupa gust. Amestecam bine si cu acest amestec umplem pastele canneloni.
Pastele caneloni se pot fierbe cateva minute inainte de a fi umplute, apoi limpezite si puse in apa rece. Sau le putem umple direct fara a le fierbe, exact asa cum am procedat si eu.
Umplute le asezam in tava sau tavitele in care le coacem la cuptor. Peste pastele umplute turnam sos bechamel.
Coacem la cuptor pina se rumenesc pe deasupra. Servim fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu ricota si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne gratinate

Penne gratinate

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul

20 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza
Pizza de casa cu blat pufos

Pizza de casa cu blat pufos

Mai intai se adauga intr-o ceasca drojdia cu lingurita de zahar, 1 lingura de faina si apa calduta,

247 voturi    26 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Arata tare bine...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Foarte fine si aromate!*****

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Mmmmm ce bunatate! Imi plac tavile tale.

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

      Multumesc fetelor!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

      O bunatate...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

      Imi place ce ai gatit :) e pe gustul meu !

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      mmmmmmmmmmm.....super

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • 30 gr unt
  • 100 gr parmezan
  • sare dupa gust
  • 300 gr paste canneloni
  • 400 gr spanac
  • 200 ml sos bechamel
  • 300 gr ricota
  • 1 galbenus
  • 1 varf nucsoara si piper

Raporteaza reteta

Retete
de In bucataria vesela
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam

13 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza
cosulete cu visine

cosulete cu visine

Pentru pregatirea acestei retete avem nevoie de 60 bucati forme rotunde de prajituri, asa cum vedeti

15 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri
cornulete cu vanilie

cornulete cu vanilie

Toate ingredientele se amesteca si lasam la rece o jumatate de ora(in frigider). Dupa jumatatea de

29 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnaciori cu penne si ciuperci