Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza capsunile, apoi se toarna in forma unsa si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 12 minute. Se servesc reci si cu un bulgare de inghetata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii