autor:

Fara foto

» » Inghetate

Capsuni gratinate

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
500 gr capsuni, 2 oua, 2 linguri zahar, 3 linguri lichior de migdale, 2 linguri migdale macinate, unt pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 27 min

2 voturi

Mod de preparare

Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza capsunile, apoi se toarna in forma unsa si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 12 minute. Se servesc reci si cu un bulgare de inghetata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu pepene galben

Inghetata cu pepene galben

Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene. Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul

14 voturi    4 comentarii
45 min
Inghetate
Desert la minut

Desert la minut

Aseara am pregatit repejor un gratarel ,iar la desert am scapat la fel de repede ... Aveam in congelator

16 voturi    33 comentarii
10 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

27 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr capsuni
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 3 linguri lichior de migdale
  • 2 linguri migdale macinate
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata cu pepene galben Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute. Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu cirese amare Inghetata cu cirese amare

Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte. Se mixeaza frisca lichida pret de cateva

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Sorbet de piersici