autor:

Piri Piri e Canela

» » Dulciuri diverse

Capsuni imbatate

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
100 gr zahar,1lingurita praf de scortisoara sau un baton scortisoara,1 portocala mare(sucul),un paharel mic de vin de Porto(1 dl),500 gr capsuni.Pt. frisca: dl smantana rece si 2 linguri zahar.Mai simplu,puteti folosi gata preparata din comert.Optional top de ciocolata. poate pregati si fara vin,atunci in loc de suc de portocala se pune suc de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile feliute si se adauga,se mai lasa la fiert mai 5 minute la foc mic.Se ia de pe foc.Separat se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca.Se orneaza cu top de ciocolata sau cu putin sos din capsuni,scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni imbatate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pavlova cu afine si mure

Pavlova cu afine si mure

Preparare bezea Albusurile, la temperatura camerei le mixam la viteza mica impreuna cu un praf

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Lapte de pasare(bulgari de zapada)

Cantitatile scrise,sint pt.o portie imensa de” Lapte de pasare”. Albusurile se bat spuma,se

33 voturi    21 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Super !

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    faine capsunile tale imbatate

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 100 gr zahar,1lingurita praf de scortisoara sau un baton scortisoara,1 portocala mare(sucul),un paharel mic de vin de Porto(1 dl),500 gr capsuni.Pt. frisca: dl smantana rece si 2 linguri zahar.Mai simplu,puteti folosi gata preparata din comert.Optional top de ciocolata. poate pregati si fara vin,atunci in loc de suc de portocala se pune suc de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Minciunele