Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile feliute si se adauga,se mai lasa la fiert mai 5 minute la foc mic.Se ia de pe foc.Separat se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca.Se orneaza cu top de ciocolata sau cu putin sos din capsuni,scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii