autor:

Piri Piri e Canela

» » Dulciuri diverse

Capsuni imbatate

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 18 februarie 2010

Ingrediente
100 gr zahar,1lingurita praf de scortisoara sau un baton scortisoara,1 portocala mare(sucul),un paharel mic de vin de Porto(1 dl),500 gr capsuni.Pt. frisca: dl smantana rece si 2 linguri zahar.Mai simplu,puteti folosi gata preparata din comert.Optional top de ciocolata. poate pregati si fara vin,atunci in loc de suc de portocala se pune suc de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile feliute si se adauga,se mai lasa la fiert mai 5 minute la foc mic.Se ia de pe foc.Separat se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca.Se orneaza cu top de ciocolata sau cu putin sos din capsuni,scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni imbatate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placintuta cu mere si scortisoara

Placintuta cu mere si scortisoara

Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul. Se adauga apoi zaharul vanilat,

8 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec cu banane simplu

Chec cu banane simplu

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam bananele de coaja si le mixam. Adaugam zaharul si

6 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    Super !

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    faine capsunile tale imbatate

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 100 gr zahar,1lingurita praf de scortisoara sau un baton scortisoara,1 portocala mare(sucul),un paharel mic de vin de Porto(1 dl),500 gr capsuni.Pt. frisca: dl smantana rece si 2 linguri zahar.Mai simplu,puteti folosi gata preparata din comert.Optional top de ciocolata. poate pregati si fara vin,atunci in loc de suc de portocala se pune suc de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata de la mesele de sarbatoare.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza dulce