CARAS PRAJIT

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
CARAS PRAJIT

Ingrediente

  • caras proaspat
  • faina
  • malai
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala,se zvanta bine,se fac crestaturi pe fiecare parte a pestelui la distanta de 1-2 cm.Cei care nu au restrictie la sare,il pot sara inainte de prajire.

Pestele se da prin faina amestecata cu malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.Fiind crestat,pestele va fi patruns foarte bine.Se scoate pe hartie absorbanta,apoi poate fi servit cu zeama de lamaie sau mujdei de usturoi.Merge foarte bine si o mamaliguta...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise