Pestele se curata,se spala,se zvanta bine,se fac crestaturi pe fiecare parte a pestelui la distanta de 1-2 cm.Cei care nu au restrictie la sare,il pot sara inainte de prajire.
Pestele se da prin faina amestecata cu malai si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.Fiind crestat,pestele va fi patruns foarte bine.Se scoate pe hartie absorbanta,apoi poate fi servit cu zeama de lamaie sau mujdei de usturoi.Merge foarte bine si o mamaliguta...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii