Spaghete carbonara reţetă
Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă:
Adaugam intr-o oala apa cu sare si o linguritza ulei de masline o punem la fiert. Pina incepe sa dea clocot apa noastra, punem cealalta lingurita ulei de masline sa se incinga intr-o cratita la foc mic, pina capata o culoare rumena. Intre timp adaugam intr-un bol smintina lichida si galbenusul de ou si amestecam foarte bine. Dupa ce pacentta noastra s-a rumenit punem peste usturoiul si lasam sa capete si el o culoare putin mai inchisa apoi adaugam piperul (ATENTIE INAITE DE A ADAUGA SARE GUSTATI SOSUL CACI PACENTTA E SARATA SI S-AR PUTEA SA NU NE IASA GUSTUL CARE IL DORIM)si smintina amestecata cu galbenusul de ou si lasam la foc mic,mai intoarcem din cand in cand.
Daca apa noastra fierbe adugam spaghetele si conform instructiunilor de pe pachet lasam sa fiarba in functie de cate minunte ni se cere.Dupa ce a trecut acest termen de fierbere scoatem spaghetele intr-o storcatoare si le stoarcem de apa. Atentie, nu le clatim. Dupa ce s-au scurs le punem in tigaia noastra cu sosul preparat amestecam bine si apoi le impartim in 2 porti egale, in farfurii adinci la care presarem parmegiano ras pe ele.
Spaghete carbonara se servesc calde cu un vin rosu. Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii