Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate intr-o tigaie cu o lingura de unt, si ciupercile din conserva. Se prajesc la foc mic, fara capac. Cand incep sa se prinda, se adauga 2-3 linguri de vin. Se continua prajirea pana sunt gata. Se iau de pe foc.
Se pun pennele la fiert 8 min in apa cu sare, se scurg si se pun peste carnati.
Intre timp se prepara sosul: intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt la topit, apoi se ia de pe foc si se pune faina, se amesteca bine si se adauga laptele, putin cate putin. Se pune verdeata tocata, vegeta, nucsoara, putina sare si piper si se toarna apoi in sos pennele. Se amesteca cu grija, apoi se stinge focul. Se adauga peste sosul cu paste si compozitia cu carnati.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune toata compozitia de mai sus, se presara cascavalul ras si smantana pe deasupra, apoi se da la cuptor pentru cca 20-30 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii