Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Carnatii se taie rondele si sunca se toaca marunt.
Se pun peste, ceapa si usturoi.
Rosiile si ardeii se oparesc in apa, dupa care se toaca marunt.
Peste carnati se pun ardeii.
Se adauga condimentele (sare, piper, boia, cuisoare, cimbru, oregano, scortisoara si foaia de dafin).
Amestecul se stinge cu supa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 10 min.
Se adauga orezul scurs si rosiile tocate.
Se lasa la fiert 5 min.
Se serveste fierbinte, deasupra cu rondele de ceapa verde taiate foarte subtiri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii