Carnati cu piure de dovleac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Carnati cu piure de dovleac

Ingrediente

  • 3carnati polonezi sau oricare
  • 1kg dovleac
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa ce s-a racit,se scoate miezul copt,se pune in robot,se mixeaza singur cateva minute apoi se adauga putin ulei,sare si piper.

Se serveste pe farfurie piure pus sub orice forma,alaturi de carnati bine rumeniti separat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor