autor:

Fara foto

» » Aperitive

Carnati de bere imbracati in aluat

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
un pachet aluat din comert, 300-400 gr. carnati de bere

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Aluatul se imparte in patrate egale, apoi se ia cate un patrat, se pune in mijloc un carnat si se ruleaza, ca la cornulete. Tava de unge cu putin ulei si apoi se adauga carnatii in aluat. Sunt gata cand aluatul este copt. Eu i-am tinut la 150 gr Celsius, pana s-a copt aluatul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de bere imbracati in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui panè

Piept de pui panè

Pieptul de pui se inveleste intr-o folie de plastic si se bate bine. Ouale se bat bine sau se mixeaza

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN

Se pune carne intr-un bol,se adauga ceapa data pe razatoarea mica,cartoful dat si el tot pe razatoarea

26 voturi    13 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ady Ady , 28 septembrie 2013

    am mancat deeliciosi

  • Fara foto

    Dumitru Vasiliu , 21 septembrie 2013

    no comment !

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 30 iulie 2011

    Buna reteta si eu fac cu aluat de foietaj si carnati mici iese minunat eu ii tavalesc in ou si susan.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 25 iulie 2011

      Din astia sa tot mananci, mai ales calzi..... Eu rulez foietajul pe carnati.

    • Fara foto

      ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Nu am incercat cu alti carnati...banuiesc ca sunt gustosi. :) Mercic!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Apetisanti. Mmm mi-e pofta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      Arata foarte bine!!!Si eu pregatesc ,dar cu cabanos si intr-adevar sunt tare deliciosi...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un pachet aluat din comert
  • 300-400 gr. carnati de bere

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie si bicarbonatul, apoi se adauga branza

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac cu aluat de foietaj si carnati mici iese minunat eu ii tavalesc in ou si susan.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan