autor:

mistretzul

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Carnati

Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Ingrediente
carne macra porc 70 %, grasime porc 25 %, 5% zeama de oase, usturoi, sare, piper si cimbru, ardei iuti uscati si tocati

Dificultate: Medie Timp: 3h

5 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar la sfarsit se amesteca cu ardei iuti uscati si tocati. Se umplu matele si se rasucesc cam la 20 cm fiecare, se pun la zvantat.



Dupa doua zile se pune cratita cu zeama de varza la foc si cand da in clocot se introduc carnatii perechi cca 5 min. Se dau din nou la vant apoi pot fi afumati sau fripti la gratar, tigaie etc. Eu am inventat si testat reteta iar cei care au mancat au avut numai cuvinte de lauda.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Carnati/cremwursti in foietaj

Carnati/cremwursti in foietaj

Foietajul se lasa la temperatura camerei pt aa se dezgheta. Se taie apoi fasiute subtiri se presara

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Se taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata, dupa caz si se curata de pene in curtea casei,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    kristall_c (Bucatar sef):

    Au iesit foarte buni, nu sunt grasi, sunt foarte gustosi. Multumesc, mistretule, exact pe gustul meu au iesit!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

5 voturi

Ingrediente

  • carne macra porc 70 %
  • grasime porc 25 %
  • 5% zeama de oase
  • usturoi
  • sare
  • piper si cimbru
  • ardei iuti uscati si tocati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui de porc si pui la gratar