autor:

mistretzul

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Carnati

Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Ingrediente
carne macra porc 70 %, grasime porc 25 %, 5% zeama de oase, usturoi, sare, piper si cimbru, ardei iuti uscati si tocati

Dificultate: Medie Timp: 3h

5 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar la sfarsit se amesteca cu ardei iuti uscati si tocati. Se umplu matele si se rasucesc cam la 20 cm fiecare, se pun la zvantat.



Dupa doua zile se pune cratita cu zeama de varza la foc si cand da in clocot se introduc carnatii perechi cca 5 min. Se dau din nou la vant apoi pot fi afumati sau fripti la gratar, tigaie etc. Eu am inventat si testat reteta iar cei care au mancat au avut numai cuvinte de lauda.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Arici umpluti cu carnati

Arici umpluti cu carnati

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg

21 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Omleta cu ciuperci  si carnati

Omleta cu ciuperci si carnati

Cateva bucati de slanina sa prajesc in tigaia incinsa,seaduga carnati taiati feliute si apoi se aduga

2 voturi    0 comentarii
10h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    kristall_c (Bucatar sef):

    Au iesit foarte buni, nu sunt grasi, sunt foarte gustosi. Multumesc, mistretule, exact pe gustul meu au iesit!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

5 voturi

Ingrediente

  • carne macra porc 70 %
  • grasime porc 25 %
  • 5% zeama de oase
  • usturoi
  • sare
  • piper si cimbru
  • ardei iuti uscati si tocati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Kebab de pui in stil mediteranean Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul

0 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de ficatei la gratar