autor:

mistretzul

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Carnati

Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mistretzul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Ingrediente
carne macra porc 70 %, grasime porc 25 %, 5% zeama de oase, usturoi, sare, piper si cimbru, ardei iuti uscati si tocati

Dificultate: Medie Timp: 3h

5 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar la sfarsit se amesteca cu ardei iuti uscati si tocati. Se umplu matele si se rasucesc cam la 20 cm fiecare, se pun la zvantat.



Dupa doua zile se pune cratita cu zeama de varza la foc si cand da in clocot se introduc carnatii perechi cca 5 min. Se dau din nou la vant apoi pot fi afumati sau fripti la gratar, tigaie etc. Eu am inventat si testat reteta iar cei care au mancat au avut numai cuvinte de lauda.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Carnati cu cartofi la cuptor

Carnati cu cartofi la cuptor

Curatati si spalati cartofii, taiati-i in bucati mai mari si puneti-i intr-o tava mai inalta. Taiati

23 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carnati la cuptor

Cartofi cu carnati la cuptor

Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    kristall_c (Bucatar sef):

    Au iesit foarte buni, nu sunt grasi, sunt foarte gustosi. Multumesc, mistretule, exact pe gustul meu au iesit!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

5 voturi

Ingrediente

  • carne macra porc 70 %
  • grasime porc 25 %
  • 5% zeama de oase
  • usturoi
  • sare
  • piper si cimbru
  • ardei iuti uscati si tocati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Snack de toamna Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Friptura de porc la gratar