Carnati

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Carnati

Ingrediente

  • carne macra porc 70 %
  • grasime porc 25 %
  • 5% zeama de oase
  • usturoi
  • sare
  • piper si cimbru
  • ardei iuti uscati si tocati

Mod de preparare

Se toaca carnea si se amesteca manual cu zeama de oase, se pune usturoi, sare, piper si cimbru iar la sfarsit se amesteca cu ardei iuti uscati si tocati. Se umplu matele si se rasucesc cam la 20 cm fiecare, se pun la zvantat.

Dupa doua zile se pune cratita cu zeama de varza la foc si cand da in clocot se introduc carnatii perechi cca 5 min. Se dau din nou la vant apoi pot fi afumati sau fripti la gratar, tigaie etc. Eu am inventat si testat reteta iar cei care au mancat au avut numai cuvinte de lauda.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise