autor:

Fara foto

» » Fripturi

Carnati in vin

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
Carnati de tara (cantitati egal de carne de porc si carne de vita), 100 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel am ajuns sa-i pregatesc mai usor si mai putin grasi.
Intr-un vas yena adaug vinul si apoi carnatii intepati cu cutitul in mai multe parti.
Ii pun la cuptor la foc mediu si am grija sa-i intorc de doua ori pe fiecare parte, astfel incat sa nu se usuce prea tare si sa se faca progresiv.
Preparati in acest fel pot fi serviti si reci cu mustar, dar si calzi cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cârnaţi

Cârnaţi "prăjiţi" în vin

Una bucată cârnaţ se aşează într-o tigaie,se adaugă un pahar de apă şise pune la foc mediu,acoperit,să

11 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O minunatie...

  • Fara foto

    gurmandu (Bucatar) , 16 ianuarie 2010

    buna treba

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Si eu mai fac uneori iarna, sunt deliciosi.

    • Fara foto

      Nadia , 10 august 2009

      Excelenta idee! felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Foarte bine arata, mi s-a facut o pofta!! Atasez si eu o poza, cu carnati pregatiti in casa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Asa este,vinul da un gust extraordinar...Eu adaug in tava carne de porc si carnati si iese o friptura delicioasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Carnati de tara (cantitati egal de carne de porc si carne de vita)
  • 100 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O minunatie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de iepure cu morcov