autor:

Fara foto

» » Fripturi

Carne cu salsa de soia

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
cartofi, carne de porc, faina, sare, piper, ulei masline, catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

am curatat cartofi pt. pireu si in timp ce fierbeau am taiat carnea de porc bucatele mici, le-am acoperit cu faina, sare si piper (cu ajutorul unei pungi ) dupa care le-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si 2-3 catei de usturoi.

- dupa ce s-au prajit bine pe toate partile le-am stropit cu o jumate de pahar de vin alb si cu 3-4 linguri de salsa de soia

- am lasat sa se stranga nitel sosul(cam 5 minute) si am servit cu pireu de cartofi si dulceata de ardei iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu salsa de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
File de porc cu lamaie

File de porc cu lamaie

Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare picante