autor:

» » Fripturi

Carne cu salsa de soia

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
cartofi, carne de porc, faina, sare, piper, ulei masline, catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

am curatat cartofi pt. pireu si in timp ce fierbeau am taiat carnea de porc bucatele mici, le-am acoperit cu faina, sare si piper (cu ajutorul unei pungi ) dupa care le-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si 2-3 catei de usturoi.

- dupa ce s-au prajit bine pe toate partile le-am stropit cu o jumate de pahar de vin alb si cu 3-4 linguri de salsa de soia

- am lasat sa se stranga nitel sosul(cam 5 minute) si am servit cu pireu de cartofi si dulceata de ardei iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu salsa de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • carne de porc
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui indian Tandoori