autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne cu sos de gorgonzola

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
4 filete de carne de vita, Smantana,, Branza gorgonzola,, Parmesano,, Unt,, Ulei de masline,, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.
Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.
Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.
Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricaş cu găluşte de făină

Papricaş cu găluşte de făină

Carnea de porc o tăiem bucăţele potrivite şi o punem la rumenit în ulei de floarea soarelui,

7 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Lasagne alla bolognese

Lasagne alla bolognese

Intr-o tigaie incapatoare (mai mare) punem uleiul, iar dupa ce s-a incalzit adaugam legumele taiate

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de carne de vita
  • Smantana,
  • Branza gorgonzola,
  • Parmesano,
  • Unt,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon