autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne cu sos de gorgonzola

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
4 filete de carne de vita, Smantana,, Branza gorgonzola,, Parmesano,, Unt,, Ulei de masline,, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.
Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.
Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.
Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Curcan cu lămâie

Curcan cu lămâie

Curcan cu lămâie: Se ia o tavă care se tapetează cu hărtie de copt şi se prgăteşte punga

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de carne de vita
  • Smantana,
  • Branza gorgonzola,
  • Parmesano,
  • Unt,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor