autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne cu sos de gorgonzola

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
4 filete de carne de vita, Smantana,, Branza gorgonzola,, Parmesano,, Unt,, Ulei de masline,, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.
Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.
Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.
Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cacciatora

Pui cacciatora

Incalziti jumatate de ulei intr-o tigaie. Adaugati ceapa, usturoiul si telina si amestecati la foc

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de

8 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 filete de carne de vita
  • Smantana,
  • Branza gorgonzola,
  • Parmesano,
  • Unt,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos dulce acrisor