Carne cu sos de gorgonzola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 filete de carne de vita
  • Smantana,
  • Branza gorgonzola,
  • Parmesano,
  • Unt,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.

Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.

Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.

Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise