autor:

Anonim

» » , Aperitive, Fripturi

carne de caprioara cu sos de ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pulpa de caprioara, faina, ulei, ciuperci, paine alba, unt, salata verde, unt, sos de vanat, bait, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se trec prin faina, se preseaza putin si se asaza in vas cu 100 ml de ulei neincins. Se lasa pana capata o crusta pe ambele parti, dupa care se adauga ciuperci si sare. Dupa cca 5-10 min se adauga sos de vanat, apoi unt si se fierb cca 15-20 min. Pe platou se asaza feliile de paine, deasupra cele de carne si se toarna sosul de ciuperci peste medalioanele formate.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de caprioara cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pranz de dieta

Pranz de dieta

Am batut pulpa de pui un pic,am condimentat-o cu saruri aromate si am stropit-o cu soy sauce apoi

6 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui cu garnitura de cartofi

Piept de pui cu garnitura de cartofi

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de caprioara
  • faina
  • ulei
  • ciuperci
  • paine alba
  • unt
  • salata verde
  • unt
  • sos de vanat
  • bait
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe crocante si picante