autor:

Anonim

» » , Aperitive, Fripturi

carne de caprioara cu sos de ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pulpa de caprioara, faina, ulei, ciuperci, paine alba, unt, salata verde, unt, sos de vanat, bait, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de carne se trec prin faina, se preseaza putin si se asaza in vas cu 100 ml de ulei neincins. Se lasa pana capata o crusta pe ambele parti, dupa care se adauga ciuperci si sare. Dupa cca 5-10 min se adauga sos de vanat, apoi unt si se fierb cca 15-20 min. Pe platou se asaza feliile de paine, deasupra cele de carne si se toarna sosul de ciuperci peste medalioanele formate.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de caprioara cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • pulpa de caprioara
  • faina
  • ulei
  • ciuperci
  • paine alba
  • unt
  • salata verde
  • unt
  • sos de vanat
  • bait
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure