Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu putina apa. Se scot bucatile de carne separat si se paseaza sosul cu ceapa peste acestea.
Ciupercile se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Bucatile de carne si sosul de ceapa pasata se fierb impreuna cu sosul brun la foc moderat, 15-20 de minute apoi se adauga ciupercile, rosiile, sarea,piperul si vinul continuand fierbera inca 10 min. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga si patrunjel.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii