autor:

Fara foto

» » Fripturi

Carne de miel cu ciuperci

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne de miel, 250 g ciuperci, 1 ceapa, 1/2 lamaie, sare, piper, 1 ceasca vin, verdeata tocata, 1 pahar smantana, 1 ceasca ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se rumeneste in ulei. Se scot feliile pe o farfurie, dupa care se toaca ceapa si ciupercile si se calesc in uleiul ramas de la carne, cu vasul acoperit. Cand ciupercile s-au inmuiat, se adauga sare, piper, verdeata tocata si un pahar de vin alb. Se pune carnea peste ciuperci si se acopera cu apa calda. Se lasa pe foc mic sa scade si cand este aproape gata se acreste mancarea cu zeama de la 1/2 lamaie. Se serveste cu smantana turnata deasupra si cu mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripioare de pui picante

Aripioare de pui picante

Pasul 1: Spalam aripile, indepartam varfurile si le taiem in doua (copanelul si cealalta parte). Pasul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam

9 voturi    4 comentarii
2h 3 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet haiducesc cu ierburi provensale