Se spala bine carnea si se pune la prajit intr-o lingura de ulei incins.
Se rumeneste pe ambele parti. Turnati peste ea o cana de 250 grame apa calduta si lasati-o la fiert impreuna cu o foaie de dafin, piper, cimbru si 2 catei de usturoi fara coaja, striviti cu latul cutitului si putina sare.
Intre timp, curatati cartofii de coaja. Ii spalati si ii puneti la fiert cu putina sare.
Puneti o craticioara cu apa la fiert cu putina sare si cand apa clocoteste dati drumul in ea pastailor de fasole verde.
Din cartofi se face piureul clasic frecat cu unt si il puneti imediat in inelul din inox pe farfuria in care veti serviti mancarea. Scurgeti fasolea bine de apa si asezati o parte din ea in inel peste cartofi.
Asezati carnea in farfurie si scoateti inelul. Se toarna cu lingura sosul (strecurat de mirodenii) lasat de carne, peste garnitura.
Se servestte cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii