autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Carne de porc cu legume la cuptor

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2013

Ingrediente
* carne de porc slaba, * cartofi, * morcovi, * ceapa rosie, * 2 catei de usturoi, * bulion de rosii, * sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Incepem prin a spala carnea foarte bine. Eu, in prealabil, am tinut-o in apa rece pentru a se mai elimina din sange. Intr-o tava asezam cartofii taiati pe lung, morcovii curatati, carnea de porc si ceapa taiata rondele. Adaugam 2 cani de apa, sare, piper si introducem la cuptor. Cand carnea e aproape facuta, facem un sos din cei 2 catei pisati, zeama din tava si 2-3 linguri de bulion de rosii. Acest sos il turnam incercand sa-l distribuim in toata tava. Lasam la cuptor pana cand carnea este gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Legume la cuptor cu carne de porc

Legume la cuptor cu carne de porc

Speli si stergi toate legumele de apa, carnea o speli si o tai bucati mari. Intr-o tava pui uleiul

9 voturi    2 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Gustul din bucatarie

    Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2015

    Intotdeauna adaug in tava apa, aproape cat sa acopere carnea. Recomand foc mic la cuptor.

  • Fara foto

    mihaela , 02 aprilie 2015

    Cum sa facem ,sa nu mai fie carnea tare.multumesc

  • Gustul din bucatarie

    Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2013

    Multumesc !:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)

Intotdeauna adaug in tava apa, aproape cat sa acopere carnea. Recomand foc mic la cuptor.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI