Carne de porc la Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Carne de porc la Crock Pot

Ingrediente

  • 4 bucati de carne de porc taiate cam de 2 cm grosime
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita zahar (eventual brun)
  • 1 lingurita amidon de porumb/cartofi
  • 1/4 pahar de vin rosu
  • 2 pahare de supa de pui (sau vita)
  • 1 frunza de dafin
  • cateva frunze de busuioc
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune sare si piper pe bucatile de carne, iar apoi se pun intr-o tigaie incinsa, impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Se prajesc 3-4 min pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie si se pune un prosop peste ele, pt a se pastra calde. In grasimea ramasa in tigaie se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pana cand isi schimba culoarea in auriu. Adaugati usturoiul pisat si mai caliti pt un minut. Adaugati vinul si amestecati bine, pt a se desprinde bucatile de prajeala ramase pe fundul tigaii. Se adauga zaharul si se amesteca din nou. Dizolvati amidonul de porumb/cartofi in supa de pui/vita rece si adaugati peste sos. Lasati sa fiarba pana cand da in clocot. Acum sosul trebuie sa fie ingrosat.

Adaugati bucatile de carne de porc prajite in Slow Cooker, impreuna cu sosul lasat de carne in farfurie, adaugati amestecul de vin, peste carne, si adaugati cateva fire de patrunjel tocat marunt si cateva frunze de busuioc, precum si frunza de dafin. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se pune capacul bine si se lasa pe High pt 4 ore sau pe Low pt 7 ore.

Mancarea se serveste cu piure de cartofi/conopida sau orez, alaturi de cateva muraturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise