Se pune sare si piper pe bucatile de carne, iar apoi se pun intr-o tigaie incinsa, impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Se prajesc 3-4 min pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie si se pune un prosop peste ele, pt a se pastra calde. In grasimea ramasa in tigaie se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pana cand isi schimba culoarea in auriu. Adaugati usturoiul pisat si mai caliti pt un minut. Adaugati vinul si amestecati bine, pt a se desprinde bucatile de prajeala ramase pe fundul tigaii. Se adauga zaharul si se amesteca din nou. Dizolvati amidonul de porumb/cartofi in supa de pui/vita rece si adaugati peste sos. Lasati sa fiarba pana cand da in clocot. Acum sosul trebuie sa fie ingrosat.
Adaugati bucatile de carne de porc prajite in Slow Cooker, impreuna cu sosul lasat de carne in farfurie, adaugati amestecul de vin, peste carne, si adaugati cateva fire de patrunjel tocat marunt si cateva frunze de busuioc, precum si frunza de dafin. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se pune capacul bine si se lasa pe High pt 4 ore sau pe Low pt 7 ore.
Mancarea se serveste cu piure de cartofi/conopida sau orez, alaturi de cateva muraturi
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii