Se pune sare si piper pe bucatile de carne, iar apoi se pun intr-o tigaie incinsa, impreuna cu 3-4 linguri de ulei. Se prajesc 3-4 min pe fiecare parte. Se scot pe o farfurie si se pune un prosop peste ele, pt a se pastra calde. In grasimea ramasa in tigaie se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pana cand isi schimba culoarea in auriu. Adaugati usturoiul pisat si mai caliti pt un minut. Adaugati vinul si amestecati bine, pt a se desprinde bucatile de prajeala ramase pe fundul tigaii. Se adauga zaharul si se amesteca din nou. Dizolvati amidonul de porumb/cartofi in supa de pui/vita rece si adaugati peste sos. Lasati sa fiarba pana cand da in clocot. Acum sosul trebuie sa fie ingrosat.
Adaugati bucatile de carne de porc prajite in Slow Cooker, impreuna cu sosul lasat de carne in farfurie, adaugati amestecul de vin, peste carne, si adaugati cateva fire de patrunjel tocat marunt si cateva frunze de busuioc, precum si frunza de dafin. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se pune capacul bine si se lasa pe High pt 4 ore sau pe Low pt 7 ore.
Mancarea se serveste cu piure de cartofi/conopida sau orez, alaturi de cateva muraturi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii