Vinetele se taie cubulete si se rumenesc in putin ulei de masline.Se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se scurge de surplusul de ulei.
Boabele de coriandru si semintele de chimen se rumenesc putin intr-o tigaie pentru a se pisa mai usor,dupa care se amesteca cu oregano si cimbru dupa gust.
Bucatile de carne de porc se spala,se zvanta,se bat putin daca este cazul, se ung foarte bine pe fiecare parte cu ulei de masline si cu amestecul de condimente obtinut(coriandru,chimen,cimbru,oregano).Se aseaza in tava si de jur imprejur si printre bucatile de carne se aseaza jumatati de cartofi,rosii intregi, cateii de usturoi tot intregi,foi de dafin,vinetele,apoi se toarna putin ulei de masline si marinata.Se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor.Din cand in cand friptura si legumele se mai stropesc cu sosul din tava,iar daca mai este cazul mai adaugati putina apa fiarta si vin.Cand este aproape gata puteti lasa tava fara folie pentru a se rumeni mai frumos...
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii