-Se curata ceapa,se toaca si se undeste,se adauga peste ea morcovul ras, pastarnacul tocat marunut si se undesc pret de cateva minute,cat sa lase putina culoare de la legume si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga carnea si se inabusa pana isi schimba culoarea.Se adauga apa,sare,cartofii,oregano,tarhonul si se fierbe totul la foc potrivit.Cand totul este fiert se pune intr-un vas faina, putina apa si se mixeaza,se ia cu polonicul supa din oala si se adauga peste faina mixand mereu sa nu se faca cocoloase,pana se obtine un sos se ce va turna in oala si se amesteca usor pret de cateva minute,apoi se opreste focul.La vreo 5 minute dupa ce se opreste focul se adauga smantana,asa sa nu se taie si sa capete aspect neplacut.Sa aveti pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii