autor:

Anonim

» » Aperitive

Carne de vita cu sos picant

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, cartofi, sos picant, patrunjel verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de supa si se sareaza; se adauga treptat cantitatea de supa ramasa si sosul picant. Se fierb impreuna cca 90 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Covridog (crenvursti in aluat)

Covridog (crenvursti in aluat)

Mai intai ne ocupam de drojdie, pe care o frecam impreuna cu zaharul, folosind o lingura de lemn,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui

Drob cu ficat de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita

26 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • cartofi
  • sos picant
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Shaorma